MARMARA ZELZATE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marmara Zelzate. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 23:02 Ik had rijst besteld en krijg friet bij kip ananas bah ik en mij besteld niet meer bij hun
29 nov 2022 om 22:50 Moesten meer dan 2 uur wachten op ons eten en ze laten niets weten. Nemen ook de telefoon niet op en bezorger sprak geen Nederlands, dus konden we ook niet uitleggen waarom we not amused waren. Ze zijn wel eens een stuk beter en sneller geweest!
29 nov 2022 om 19:05 2uur en lopende...moeten wachten op schotel,pitta brood en extra looksaus!
27 nov 2022 om 20:06 1 uur en 50 minuten moeten wachten op 2 zwarte pizza's voor de kids een koud en zwart broodje shoarma en een uitgedroogde koude kebab schotel...... Echt nooit meer
24 nov 2022 om 20:18 Eten was niet lekker Ook had ik kapsalon zonder sla en de bak was maar tot de helft gevuld niet voor herhaling vatbaar
2 nov 2022 om 20:56 2 uur gewacht op 2 kapsalons, vervolgens de meeste gore kapsalon ooit 2 happen genomen en gelijk maar weg gegooid en naar een andere kebabzaak gereden. 1e en laatste keer.
26 okt 2022 om 12:24 Erg slecht eten en de helft vergeten
17 okt 2022 om 6:33 Tot 3x toe zelf moeten bellen. 3x een ander verhaal waar ze blijven. Eerste en laatste keer.
11 okt 2022 om 19:55 Bezorging was super, eten matig. Pizza was erg zoutig en helaas niet gesneden
5 okt 2022 om 20:43 Friet was steenkoud en vlees ook
30 sep 2022 om 13:27 Het duurde helaas 5 kwartier voordat de pizza kwam. Hij was niet echt warm meer, maar smaakte desalniettemin heerlijk!
28 sep 2022 om 22:41 Niet gekregen wat ik bestelde