MARMARA ZELZATE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marmara Zelzate. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 21:13 Goed en genoeg gegeten, en dankzij de isolatie box lekker warm eten.
9 apr 2024 om 9:35 het eten was onsmakelijk: slappe, bleke friet en de sate was sponsig. De salade was wel lekker
4 apr 2024 om 22:55 Lekkere shoarma, alleen beetje weinig ijsbergsla erbij en een pitabroodje die niet was ingesneden, daarbij ook betaald voor een blikje Jupiler (€3), helaas een flesje gekregen die €2,50 kost. Buiten dat, alles wel oké.
7 feb 2024 om 15:17 Helaas de frieten koud en slap. Spareribs ook nog matig warm. Het bezorgen duurt véél te lang.
28 nov 2023 om 20:56 Pizza was koud bij levering
6 sep 2023 om 19:40 de bestelling was meer dan 2 uur onderweg. Het eten leek op niks! kaas leek beschimmeld.Dan de kapsalon dit was ronduit schandalig stonk als de nete geen hap van genomen. Heb er nog steeds buikpijn van was K.U.T. Kwalitatief uitermate teleurstellend
22 aug 2023 om 2:59 Hartstikke lekker,echt super...
16 aug 2023 om 7:48 Het eten zou om 19.20 uur gebracht worden. Het kwam uiteindelijk om 19.55 uur
14 aug 2023 om 21:19 Na 2 uur werd het eten bezorgd... terwijl er 35 minuten werd genoemd. Vervolgens waren zowel de hoeveelheid shoarma en kapsalon zeer ontoereikend, de pizza's koud en taai, en de kapsalons ronduit niet lekker.
30 jul 2023 om 20:07 Eten zeer koud sla volledig bruin en verlept kapsalon is niet meer dan wat friet met shoarma en kaas erop spareribs voor 2 pers is amper voor 1 pers geen smaak eraan diep triest
8 jun 2023 om 10:57 Vriendelijk
1 mei 2023 om 21:28 We hebben wel 3u moeten wachten op ons eten. Als we het sneller wilden moesten we er zelf maar omkomen kregen we te horen aan de telefoon. En de bezorgen lachte ons gewoon uit toen we zeiden dat we niet tevreden waren. Nooit meer! Waardeloze service