MARMARA ZELZATE

MARMARA ZELZATE Shoarma - Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marmara Zelzate. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 7:40 Op tijd bezorgd en de pizza was erg lekker!
25 jun 2022 om 21:25 Pizza was ‘wel ok’. Sterretje extra voor de 2 blikjes drinken, alleen de pizza had er maar 3 gekregen
26 mei 2022 om 20:05 Na 1 uur 55 minuten eten geleverd terwijl ik met de eigenaar aan de telefoon zit , koud natuurlijk. Ik vraag hem wat hij hier aan gaat doen hij antwoord dat hij na overleg met bezorger me terug zal bellen. Nooit meer gehoord. Laatste keer geweest.
12 mei 2022 om 20:15 Bestelling duurde 2 uur + pizza koud
18 apr 2022 om 11:15 Porties waren meer dan genoeg! Eten was nog goed warm. Bezorgtijd was wel langer dan gevraagd,maar het was dan ook op zondags en 1ste pasen. Wij waren zeker tevreden
7 apr 2022 om 0:54 Ze lees niet goed wat mens wil he paar x gehad dat ik friet bij eten had dat ik rijst aan geeft erg jammer
21 mrt 2022 om 23:08 20 minuten vroeger dan was aangegeven, zeer vlot. Eten was nog warm.
19 mrt 2022 om 21:02 Was lekker,heeft me gesmaakt deze keer
17 mrt 2022 om 20:56 Er werd netjes gebeld dat ze iets uit de bestelling niet op voorraad hadden en kreeg keurig de tijd om een alternatief te zoeken
13 mrt 2022 om 18:38 Levering was vlot. Eten matig en koud.
6 feb 2022 om 19:11 Het eten was super lekker maar ik moet wel een half uur wachten voor mijn eten
30 dec 2021 om 20:12 Korsten van de pizza's leken iets te hard naar ons gevoel maar verder alles goed